تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد
وزیر بهداشت:

مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان به طور رایگان درمان می‌شوند

وزیر بهداشت با بیان اینکه حقوق بیماران در بیمارستان‌ها در مراحل پذیرش، درمان و ترخیص باید رعایت شود، گفت: همه بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان به صورت رایگان درمان می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۱۲۲

مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان به طور رایگان درمان می‌شوندبه گزارش راهبرد معاصر  سعید نمکی در جلسه ستاد مقابله با کرونایی شهرستان ایرانشهر که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از نمایندگان و مسئولان استان برگزار شد، اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان دروازه نظام سلامت برای کاهش سن واکسیناسیون است.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان اولین استان کشور است که واکسیناسیون افراد ۵۰ سال به بالا را در آن شروع کرده‌ایم.

 

وی افزود: بعد از اینکه در زمینه تزریق واکسن این گروه سنی تا حدودی پیشرفت حاصل شد گروه سنی بالای ۴۰ سال را هم تحت پوشش واکسیناسیون قرار می‌دهیم.

نمکی بیان کرد: هر چقدر استقبال مردم شریف سیستان و بلوچستان از دریافت واکسن زیاد باشد دوز بیشتری از واکسن را به استان ارسال خواهیم کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه با بازماندگان متوفیان کرونا ابراز همدردی می‌کنیم و به حقوقشان احترام می‌گذاریم، گفت: در بدو ورود به شهر سراوان متوجه شدم شب گذشته خانم ۴۷ ساله سراوانی به علت ابتلاء به کرونا فوت شده است. با توجه به دغدغه خانواده این مادر، از مسئولین حوزه بهداشت و درمان می‌خواهم هرچه سریع‌تر پرونده پزشکی این مادر را بررسی کنند و در صورتی که قصور پزشکی صورت گرفته باشد طبق قانون برخورد صورت گیرد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حقوق بیماران در بیمارستان‌ها در مراحل پذیرش، درمان و ترخیص باید رعایت شود، اظهار داشت: همه بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان به صورت رایگان در بیمارستان‌های استان درمان می‌شوند.

وی در این نشست همچنین با پیشنهاد استاندار مبنی بر واکسیناسیون خبرنگاران عضو خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان به عنوان سربازان خط‌مقدم جبهه اطلاع‌رسانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در این استان موافقت کرد و مقرر شد هفته آینده در این زمینه اقدام شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار